Υπηρεσίες διαχείρισης Social Media & στρατηγικές Marketing για όλες τις επιχειρήσεις. Ποτέ δεν ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις έναν νέο συνεργάτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

/ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Οι υπηρεσίες διαχείρισης Social Media βοηθούν την επιχείρησή σας να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της, την φήμη της και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

Γνωρίζουμε ότι εν έτη 2018 το να είναι ελεύθερος επαγγελματίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να διαχειριστείς την επιχείρηση σου, το προσωπικό σου, τους προμηθευτές σου και πολλά άλλα. Δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τα Social Media της επιχείρησής σου; Άσε τους ειδικούς να εργαστούν για εσένα. Οι 3 τομείς που θα σε βοηθήσουμε είναι οι εξής:

Αύξηση αναγνωρισιμότητας

Οι υπηρεσίες marketing Social Media θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους followers σας με συγκεκριμένο target group ατόμων που τους ενδιαφέρουν τα προϊόντα της επιχείρησής σας. Θα διασφαλίσουμε ότι οι followers σας ταιριάζουν με τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές των τυπικών πελατών σας.

Δημιουργία δυνατών σχέσεων

Όταν δημιουργείτε μια ισχυρή σύνδεση μέσω της δέσμευσης με το κοινό σας, αυτό είναι πιο πιθανό να αγοράσει από εσάς. Θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την “αφοσίωση” (likes, σχόλια κλπ.) στις αναρτήσεις σας. Όσο μεγαλύτερη “αφοσίωση” έχετε, τόσο ισχυρότερη είναι η σύνδεσή σας με το κοινό σας.

Αύξηση επισκεψιμότητας

Η αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας θα επηρεάσει άμεσα τους πελάτες και τις πωλήσεις σας. Θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη διαφημιστικών καμπανιών που οδηγούν τους χρήστες στον ιστότοπό σας. Για να αυξήσουμε τις “μετατροπές”, μπορούμε να προσθέσουμε διαφημίσεις remarketing για να παραμείνουμε μπροστά στους πρόσφατους επισκέπτες του ιστότοπου σας.

/ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Οι διαφημιστικές υπηρεσίες μας στα Social Media σας βοηθούν να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Συνδέουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με χιλιάδες άτομα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Λιγότερα χρήματα, μεγαλύτερη απόδοση

Η διαφήμιση σε Facebook και Instagram είναι η πλέον οικονομική και αποτελεί την πιο αποδοτική μορφή διαφήμισης που διατίθεται σήμερα. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να ξοδέψετε 5 ευρώ και να “φτάσετε” σε 1.000 άτομα. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα, οι διαφημιστικές υπηρεσίες των Social Media είναι 3 φορές λιγότερο δαπανηρές.

Προβολή την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους χρήστες

Η διαφήμιση μέσω Social Media είναι ισχυρή επειδή μπορείτε να στοχεύσετε σε άτομα που πολύ πιθανόν να ενδιαφερθούν για τα προϊόντα σας. Η “στοχοποίηση” στο Facebook είναι τρομακτικά ακριβής και μας επιτρέπει να μεγιστοποιούμε την αποδοτικότητα των διαφημίσεων μας.

Μετρήσημα και γρήγορα αποτελέσματα

Οι διαφημιστικές υπηρεσίες των Social Media επιταχύνουν τα αποτελέσματά σας. Μπορείτε να προσεγγίσετε άμεσα τους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα  δυνητικούς πελάτες, μεγάλη “αφοσίωση” και επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

/ ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαγωνισμός Hondos Center

Θα σας αποκαλύψουμε την πιο πρόσφατη ενέργεια που πραγματοποιήσαμε για το κατάστημα των Hondos Center στην Καβάλα. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που “κατάφερε” να φτάσει σε 380.000 χρήστες!

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά τον διαγωνισμό της Mac Cosmetics που πραγματοποίησε το κατάστημα των Hondos Center στην Καβάλα. Ο βασικός σκοπός του διαγωνισμού ήταν η συλλογή followers, καθώς και η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης.

Αρχικά ξεκινήσαμε με το ελκυστικό περιεχόμενο. Η δημιουργία της μακέτας καθώς και η αναλογίες του γραφιστικού δεν είναι τυχαία, καθώς φροντίσαμε να επιτύχουμε την μέγιστη προβολή της εικόνας στα smartphone των χρηστών του Facebook.

Έπειτα, φροντίσαμε για την μεγιστοποίηση των προβολών της διαφήμισης, καθώς και την μέγιστη “αφοσίωση” (Likes, σχόλια, κοινοποιήσεις). Ποια ήταν η συνολική επένδυση για να “φανούμε” σε 380.000 χρήστες; Θα εκπλαγείτε, αλλά το κόστος δεν ξεπέρασε τα 20 ευρώ.

Το παραπάνω γεγονός δεν σημαίνει ότι για κάθε 20 ευρώ διαφήμισης θα φτάνουμε τις 380.000 των χρηστών, αλλά πρόκειται για μία συνολική μακροχρόνια επένδυση. Πάνω από ένα χρόνο εργαζόμαστε για τα Hondos Center και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με το target group που είναι πιο πιθανό να αγοράσει τα προϊόντα μας.

/ ΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Βίντεο για χρήση στα Social Media

Αν δεν το έχετε ακούσει μέχρι σήμερα, τότε σίγουρα θα το ακούσετε μέσα στο 2019. Το βίντεο αποτελεί το μέλλον στα Social Media.

Ας μιλήσουμε για την δική σου επιχείρηση. 

Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου και θα σε καλέσω άμεσα.